NL | ENoutsourced ad operations

Wij zijn gék op advertising operations in àl zijn aspecten.  En dus kan u ook bij ons terecht voor het inboeken, opvolgen en rapporteren van campagnes.

Wij begrijpen als geen ander de nood van flexibiliteit en betrouwbaarheid in uw service naar uw klanten.  Daarom kan u op ons rekenen voor het verzorgen van uw campagnes, op korte termijn - bij afwezigheid van een van uw medewerkers - of op langere termijn als ondersteuning.

 

Niets zo vervelend  dan tijdens afwezigheid van een van uw medewerkers tegen uw klanten in het ongewisse moeten blijven over de uitvoeringstermijn van zijn vraag.  Door uw operationele werk aan ons uit te besteden kan u constant hetzelfde kwaliteitsniveau blijven aanhouden.  U hoeft zich geen zorgen te maken over hoé en wanneer de campagne opgezet wordt, u kan zich concentreren op uw klant.  Wij doen de rest.

 

Outsourcing kan ook op langere termijn.  En zelfs als u uw eigen adserving en admanagement volledig door ons wil laten beheren, kan dat.  U kan dan immers zowel de technologische kant als het operationele beheer bundelen.  Zowel functioneel als financieel zal dat voor u interessanter zijn, en toch blijft u naar uw klanten dezelfde service kwaliteit brengen.


Webdesign Vector BROSS