NL | EN


digavo gcv

Greenhill Campus

Interleuvenlaan 15F

B - 3001 Heverlee

info@digavo.be


BE0808.181.333

 

digavo-adoperations

volg me op Twitter


digavo werd eind 2008 opgericht door Alex Van de Wal, een ervaren AdOperations specialist met een rijk verleden in de Belgische online media.  Sedert meer dan 10 jaar werkte Alex in verschillende online media en marketing bedrijven, waarin hij telkens aan de basis lag van het opstarten en uitbouwen van AdOperations teams.

 

Hij was eveneens gedurende meerdere jaren een van de drijfveren achter een werkgroep van het nationale IAB en was een actief lid van de Europese AdMonsters seminaries en werkgroepen.

 

Met deze ervaring wil digavo ten dienste zijn van digitale uitgevers en marketeers om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van vandaag, in een zeer snel innoverende en ontwikkelende markt.  Het hele spectrum kan daarbij aan bod komen, van worfklow management of website monetization tot campagne rapportering of ROI-meting en optimalisaties.

 

Heeft u een prangende vraag, of wil u uw ideeën toetsen met een ervaren specialist, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  Wij willen graag met u zoeken naar de beste oplossing.

 

"Er zijn nooit problemen, enkel oplossingen"


Webdesign Vector BROSS