NL | ENde keuze van technologie

 

De beste keuzes maakt u op basis van gedetailleerde analyse.  U onderwerpt  alle mogelijkheden aan een strenge selectie.  Maar heeft u precies gedefinieerd wat u wil bereiken ? Wat is uw uiteindelijke doelstelling ? Welke technologie is de beste keuze om mijn doelstellingen te behalen ?


Het gaat niet enkel om adserving of het juiste platform waarmee u uw campagnes gaat beheren.  Het gaat ook om alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks impact op heeft : order management systeem, inventarisbeheer, optimisatie, facturatie, targeting en andere.  Alles wat voor u van toepassing is om uw zaak optimaal te laten lopen.


Zeker met de nieuwste ontwikkelingen in gratis technologie (denk o.a. maar aan Google Analytics, en het recent aangekondigde DFP SmallBusiness van Google) is het juiste advies en een efficiënte toepassing van groot belang.  Zo kan u vermijden dat u kostbare tijd verliest bij het inzetten van uw gekozen technologie.

 

De keuze van een technologie is niet altijd eenvoudig, maar heeft een grote impact op uw organisatie.  Kies daarom enkel het beste voor u !


Webdesign Vector BROSS